fbpx

Kurser

Vores kurser er til dig, der gerne vil specialisere dig indenfor forskellige områder af din virksomhed. I samarbejder med specialister, har vi skabt et online univers, hvor du får den bedste viden og gode råd, som kan hjælpe dig med at udvikle dine evner og fylde din værktøjskasse op med nye muligheder.

 

kr.850

Facebook – online kursus

På dette kursus bliver du over 14 dage guidet igennem alt hvad der er vigtig at vide, når du skal kommunikere med dine følgere. Samtidig fylder vi din værktøjskasse op, så det fremover bliver sjovt at lave opdateringer og mindre tidskrævende. Hver enkelt opgave er nøje beskrevet og der er lavet en video hvor du får forklaret alt samt dagens opgave. Dine opgaver hjælper dig med at få afprøvet din nye læring og få det afprøvet på dit eget sociale medie. Niveauet er for begyndere, samt dig som har en Facebookside, men gerne vil vide hvordan du får mere aktivitet. Underviseren er Olivia Rose, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver hos Offbeat Media.

Se mere

0% Complete
0/14 Steps

kr.850

Instagram – online kursus

Her lærer du at begå dig på det visuelle medie. Hashtag, story, moments er blot nogle af de ord som du kommer til at lære mere om hvordan du kan anvende. Samspillet imellem tekster og fotos har en vigtig faktor som vi lærer dig at finde balancen imellem. Lær de små fif og tricks som gør at din profil bliver mere professionel i sit udtryk og skaber en bedre kontakt til dine følgere. Niveauet er for begynder og dig som er vant til at begå dig på Instagram, men er ny i at bruge det til dit erhverv. Kurset indeholder både tekst og video som guider dig igennem kurset dag for dag. Underviseren er Olivia Rose, tekstforfatter og kommunikationsrådgiver hos Offbeat Media.

Se mere

0% Complete
0/14 Steps


Firmaoplysninger

Offbeat Media ApS
CVR: 40326634
Industrivej Nord 26
7490 Aulum

Tlf. 2237 6647
info@offbeatlearning.dk

Det med småt

Handelsbetingelser

Kontakt